MØD OG KONTAKT OS HER:

SMAGEN AF VADEHAVET

På Projekt Klimagården… 

…vil vi producere unikke madvare, som du kan spise med nydelse og god samvittighed. Vi er så heldige at vores marker dele af året er helt eller delvist oversvømmet af vand fra Ribe Å. Vi er også så heldige at der her, i Ribe Marsken, er et højt indhold af salt i luften og det kan smages.

Smagen af Vadehav, er smagen af; Sol, saltvand, græs og vind. Vi vil producere unikke varer som alle vil blive forarbejdet af lokale madspecialister, med stor fokus på faglighed, omhu og kærlighed til den gode smagsoplevelse.

Ikke kun fordi vi tror på at vi dermed får den allerbedste smagsoplevelse, når vores produkter produceres lokalt og håndteres af mennesker som forstår at fremelske det unikke i Vadehavssmagen, men også fordi at vi sparer vores miljø og klima for omkostningerne for unødig transport.

Hvad vil du sige til en ostemad fra et lille lokalt mejeri, ved Ribe?

Hvor osten smager af kærlighed til Vadehav og ost?

Serveret på et skønt stykke brød, fra en anden lille madspecialist ved Ribe, hvor du virkelig kan smage brødet?

Eller hvad med en bøf? Hvor det du spiser har en unik fedtmarmorering og er klassificeret som en af verdens bedste oksekøds smage, tilsat smagen af Vadehav?

Og alt sammen noget du kan spise med god samvittighed, fordi der er tænkt på hver eneste lille del af produktionen, sådan at det ikke kun er økologisk, men hvor dyrene har haft det godt og hvor der er tænkt på miljøet og klimaet?

Det er ALT SAMMEN en del af Projekt Klimagårdens vision for fremtiden! 

Luk menu